Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересна обява - джанти OZ 17"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересна обява - джанти OZ 17"

Колеги вижте на какво попаднах докато си ровех . Много ще ходят на някоя 166

Джанти: OZ

Цолаж: 17 / 8J

Междуболтово разстояние: 5 x 108

С гуми 225/55 / Зимни Мишлен Алпин

Цена: 1000 лв (с гумите)

Тел:0878354725
    http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=120384
    Attached Files
    Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 20:06.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Не ми се дават сега толкова пари и то за зимни гуми .. иначе са хубави
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Забравил съм да копирам линка , там пишеше 800 без гуми В тунинг.бг я има
      Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 22:52.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        Забравил съм да копирам линка , там пишеше 800 без гуми
        Пак са ми много за момента Други работи се правят по мойта .. джантите са ми последна грижа

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
          Пак са ми много за момента Други работи се правят по мойта .. джантите са ми последна грижа
          В момента съм със 17-ки широкопрофилни....и се намирам в ада. Широкопрофилните не са за алфа ромео 166. Гънят се много лесно, тая кола е прекалено тежка за тях. Иначе са красиви джантите.

Comment

В какъв смисъл се гънат.И аз съм с 17 ама нямам проблеми.Даже я пробвах на някои завои с доста висока скорост..не мърдат
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

С широкопрофилни лети джанти ли си?... Еми не знам как са пътищата по подробно из софия, но тук мина ли през дупка по-сериозно и става гаф...

Comment

225/45,иначе имам карта в главата с дупките/това майтап/.До сега веднъж влизах в дупка с малка скорост..усещането не бе приятно.Доста и внимавам
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  225/45,иначе имам карта в главата с дупките/това майтап/.До сега веднъж влизах в дупка с малка скорост..усещането не бе приятно.Доста и внимавам
                  Абе ние в Русе сме, като минно поле малко и много проблеми съм си имал с тия джанти. Tука малко стил Colin Mcrae се кара, ама то бягаш от една дупка и скачаш в друга. И тея килограми, като се стоварят на горката джанта.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                    Абе ние в Русе сме, като минно поле малко и много проблеми съм си имал с тия джанти. Tука малко стил Colin Mcrae се кара, ама то бягаш от една дупка и скачаш в друга. И тея килограми, като се стоварят на горката джанта.
                    Цялата ни страна е такава по градовете .. аз не знам някой град с хубав асфалт .. София е под всякаква критика ! Има улици по които минаването със 166-цата е напълно невъзможно ! И най-глупавото е , че още има паважни улици ..

Comment

225/55/17 не стават за наще много е висок профила и почват да опират. Вижте и ЕТ-то колко е че и от там може да има ядове. За нас най добре е 235/45/17 проверено никъде не опират а пък колата заспива и самия профил не е толкоз малък та дупките се ядват.

Comment

225/45/17 по книжката ги дават гумите.... много добре се държи колата с тях... много по стабилно и директно управление отколкото с 205/55/16... но и по твърдичко вози... все едно в друга кола се качваш
                        Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                        Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Working...
                        X